Den tredje underbara dagen

Nu har jag blivit firad så det räcker och blir över. Dag tre på min underbara debut (jag kanske ska passa på att kalla den det, nu när inget smolk har hunnit komma i bägaren) innebar en släppfest för de närmast sörjande. Jag insåg att man drar på sig rätt många närmast sörjande när man håller på med något i fyra år (eller femton, beroende på när man börjar räkna). Nå, jag bjöd alla. Och nästan alla tackade ja. Ups.

Det blev en fantastiskt trevlig fest, vinet tog slut sånär som på ett glas, samtalssorlet var högt, gratulation- och signeringskön ringlade sig lång, presenterna hopade sig i drivor (tack fru Frato för tipset om spannar till buketterna!) och komplimangerna föll över mig som blomblad. Min handledare från utbildningen höll tal och min bror överräckte en present på den större skalan:

Släktens present till mig

Tavlan är målad av min farbror (Alf Lundström), med min redaktörs goda minne och jag är rätt överväldigad. Ja, hela upplevelsen har gjort mig överväldigad. Jag tror jag behöver ett par veckor för att trycka in mitt uppblåsta ego i köttet igen. Men det ger sig. Tills det händer kan jag surfa på vågen och gotta mig åt de fyra (!) uppdrag jag fått under de här dagarna.

Dvs, innan de respektive dödslinjerna börjar jaga mig istället.

3 reaktioner på ”Den tredje underbara dagen

    • Visst har jag tid att svara på frågor!

      Du borde kunna få tag på boken i en av de kedjeanslutna bokhandlarna eftersom den har blivit tagen av alla (sen är det kanske inte alla som har den inne, fördelningspolitiken är ett okänt kapitel för mig, men jag har sett den i både Bokia och Akademibokhandlarna). Du kan ju också skriva till förlaget och höra om det finns några recensionsexemplar kvar.

  1. Pingback: Färdigfirad debutant « En udda verklighet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s