Det går framåt!

Jag har arbetat lite på Punkpapporna i helgen. Förlaget mejlade över manuset på lördag (branschen sover aldrig) som de hade gått igenom sedan mitt senaste korr (som innehöll en bifogad doktorsavhandling i kommentarer som jag hade på mina ändringar, andra funderingar samt en uppriktig ursäkt på alla mina fel jag gjort inklusive en ursäkt på doktorsavhandlingen. Skulle inte förvåna mig om jag bad om ursäkt för att jag skrivit manuset också).

Hur som helst, jag skulle läsa manuset och säga vad jag tyckte. Skulle helst skynda mig lite. Boken ska nämligen sättas inför tryck. Jag blev fantastiskt glad då jag läste. Så där överraskande glad. Det var inga större ändringar. Lite andra ordval, ändrade meningsuppbyggnader m.m. och det fick hela berättelsen att flyta på så jäkla bra. Hoppas jag lär mig någon gång att göra så där på riktigt rätt – helst på en gång.

Dessutom fick jag se det färdiga bokomslaget och då blev jag jublande glad. Hade det inte verkat lite drogpåverkat hade jag rusat omkring här på bostadsområdet och skrikit av glädje. Men det är klart, har jag nyktert legat i en blomkruka så centralt det kan bli, borde jag väl kunna rusa runt kvarteret lite också.

Det är riktigt kul att korra manus. Och nu kommer det att gå undan. Fan vilken bra barnbok jag skrivit liksom.

4 reaktioner på ”Det går framåt!

  1. Det är nog ingen som skulle förvånas om jag sprang omkring lite.

    Man kommer som in i en ny fas då man får se sitt bokomslag. Det är fantastiskt!

  2. Fy tusan vad roligt! Att få se sitt omslag för första gången och älska det är en underbar känsla! Och ja, efter en offentlig blomkruksdykning är lite springande inget att förvånas över 🙂 eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s