Release!

Äntligen är det dags!

I fredags fick jag böckerna. De är otroligt vackra. Fotografimaskinen (som det heter på grekiska) är tyvärr trasig, men tänk dig att du håller i en sjukt vacker bok och att det är du själv som har skrivit den, så förstår du. Jag upplever just nu en deluxe-variant av fenomenet ”kär i sina egna powerpoints”.

Och ikväll ska processen fullbordas. Från och med imorgon är jag inte längre en enkel wannabe, utan en Riktig Författare. Släppet av diktsamlingen En käftsmäll är också beröring, firas av ikväll i källaren på det eminenta plejset Twang Gitarrer och Kaffe på gamla hederliga Katarina Bangata på Södermalm i Ståkkolm.

Releasefesten pågår från klockan nitton till klockan tjugotvå. Förutom yours truly kommer även Jerker Andersson, översättare av den legendariske punkpoeten John Cooper Clarke, att stå på scen. Och så blir det öl, blues och andra manliga tillbehör. Har du vägarna förbi?

I väntan på den stora smällen – det är en lång och nervös väntan mellan att man skickat en grej till tryck och man får se underverket – roade jag och filmare Jack oss med att fippla ihop en trailer. Vi gick helt enkelt ut i stockholmsvintern och frågade några riktiga män om vad poesi innebär för dem.

Resultatet? Watch in awe!

Ikväll smäller det! Poesin åt Folke! (och nu vill den ha efterrätt)

/Marcus

2 reaktioner på ”Release!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s