Eurocon 2011 – SF-kongress mitt i Stockholm

Nu vet jag inte hur många av er där ute som älskar science fiction. Men om du bara drar en aning åt det hållet så sker det något i sommar du inte får missa. Det är Eurocon 2011 som går av stapeln, och av alla städer i Europa har de valt att ha den i Stockholm! 😀

Kongressen briserar den 17:e-19:e juni. Den är förlagd till huset tillhörande Tekniska Högskolans studentkår precis bredvid högskolans T-banestation. Resan dit går alltså på fem minuter med tunnelbana från centralen.

Det kommer några riktigt intressanta hedersgäster, bl.a. Elizabeth Bear och Ian McDonald. Jag har frågat folk som varit med förr, och de menar att detta inte alls är som en av de där stora mässorna man kan gå på med montrar och folk som vill sälja saker till dig. Detta är glada SF- och fantasyfantaster som samlas och umgås, för att det är roligt!

Det kommer att bli en hel del på programmet. Hedersgästintervjuer, gruppdiskussioner, föredrag, paneler, och inte minst, pubrundan. En helskön helg helt enkelt där man kan få nörda ner sig i genrelitteratur i goda vänners lag.

Haka på du med! Eftersom det inte är en mässa, så betalar man inte entréavgift. Detta är en kongress, så då betalar man istället medlemsavgift för att anmäla sig. Det kostar för tillfället bara 400kr, billigt för tre dagar. Men jag har förstått att priset eventuellt kan gå upp ju närmare kongressen man kommer. Så anmäl dig nu!

3 reaktioner på ”Eurocon 2011 – SF-kongress mitt i Stockholm

  1. Vil gärna också puffa för att undertecknad, på @SFJournalen, också kommer att twittra från Eurocon – nyheter, tips, osv. Twittermedlemmar bör bli Follower (men man kan läsa det som utomstående också).

    –Ahrvid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s