Snart kommer de och slår ner min dörr!

Så har det hänt. Igår fick jag vara med om något fantastiskt. På samma dag fick jag två, av varandra, helt oberoende beställningar på Drakhornet. Det är iofs inte så konstigt. Det har jag varit med om förut. Men det var något speciellt med dessa två.

Båda beställarna äger redan en signerad kopia. Ändå ville de köpa en till. De gillade verkligen boken och ville ge en kopia i födelsedagspresent till några släktingar. Så jag postade böckerna, och satte mig sedan ner och tänkte … det är nu det börjar!

Snart går djungeltelegrafen! Snart vet alla vad som är på gång. Det börjar som en liten undergroundrörelse av fantasyfanatiker, men växer sig allt större, tills det blir ett kulturellt fenomen! Snart ringer Babel, DN, Expressen och Aftonbladet! Snart anländer inbjudningarna från bokmässans arrangörer om huruvida jag skulle vilja hålla i ett seminarium. Snart kommer folkhopen och slår ner min dörr i jakt på den där kartongen med signerade ex jag förvarar i garderoben. Snart är det större än Harry Potter! (Vänta bara tills ni får se filmadaptionen av Drakhornet!) Snart har jag världsherravälde!

Eller jag kan i alla fall drömma. 😉

Men kul var det! Och jag önskar de som snart håller min bok i handen en riktigt god födelsedag.

 

Det här inlägget postades i Oskar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Snart kommer de och slår ner min dörr!

 1. Oskar Källner skriver:

  Vad kul att du hittat hit! Välkommen. 🙂

  Jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Det är läsarna som gör den här bloggen. Så välkommen med dina tankar och idéer. Så blir vi alla så mycket rikare.

  Och lycka till med dina författardrömmar! Kör hårt!

 2. makena skriver:

  Klart man ska drömma stort!!! Och jag är så glad att jag hittat denna blogg. Har alltid gillat att skriva, men inte trott mig om att kunna ge ut en bok. JAG liksom??? Men nu i sommar har jag fått värsta begäret att bli författare!! Har fått en bokidé (som sen är tänkt att följas upp i en serie) riktad till barn i 6-7 års åldern nånstans. Skrev också en liten ”barnbok” på skoj som en bekant som jobbar som korrekturläsare gett respons på. Lärorikt! Så att läsa den här bloggen kommer att betyda mycket har jag starkt på känn. Låter ju nästan som en omöjlighet att bli utgiven, men skam den som ger sig!

 3. Oskar Källner skriver:

  @Vilse: Nej det är klart att du aldrig gjort! *host host* Man måste lida av en viss nivå av storhetsvansinne för det. 😉

  @Frida Skybäck: Du har rätt. Beroende på perspektiv så är det antingen grandiosa vaneföreställningar eller en vacker dröm. Man kanske ändå ska välja perspektivet där det är en vacker dröm. 😉

 4. Frida Skybäck skriver:

  Åh vad härligt! Man ska drömma stort.

  /Frida

 5. Vilse skriver:

  Så där har jag aldrig tänkt. Nejdå. *host host*

  Grattis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s