Inlägget som försvann

Idag tänkte jag visa Skogens hjärtas nya omslag. Inlägget publicerades i morse. Men strax därpå pratade jag med en person som övertygade mig om att plocka ner det igen.

Omslaget var nämligen inte helt klart och personen i fråga menade att man ska vara försiktig med att lägga upp halvklara omslag. Risken finns att bilderna får vingar och sprider sig, så att sedan när man har det korrekta omslaget så finns fortfarande de gamla versionerna kvar på internet.

Så jag tackar de som hann kommentera för era varma ord och ber er alla att vänta tills dess att den officiella versionen dyker upp.

Man lär sig alltid något nytt.

7 reaktioner på ”Inlägget som försvann

  1. Pingback: Omslaget till Skogens hjärta « Debutantbloggen

  2. Vad intressant. Det har jag inte tänkt på. Men nu när du sa det så gjorde jag en sökning och hittade omedelbart de felaktiga omslagen.

    Skillnaden är iofs så pass liten att de flesta antagligen inte ens märker det. Men jag förstår att det är oerhört irriterande. Speciellt med förlagsnamnet…

    Då känns det ännu skönare att jag plockade ner mina igen. 😉

  3. Jag kan tillägga att mitt omslag har lidit av det här. Det cirkulerar ett par bilder på min boks omslag som har både fel färgsättning (mer rosa än röd) och fel namn på förlaget. Det är rätt irriterande. Du gör rätt i att vara försiktig och det ska bli roligt att se det när det är helt klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s