Min debutsignering

Jag har gjort min första boksignering på bokhandeln Gemet i min hemby Örkelljunga.

Det var fantastiskt roligt att få sitta och sälja böcker ”live”, men jag måste erkänna att jag var riktigt nervös att ingen skulle komma. Som tur var hade bokhandlarna både skyltat och gjort annan reklam för signeringen så det dök upp mycket folk och jag sålde i snitt 1 bok var 3:e minut ;-).

Jag är i grunden ingen försäljare så jag är lite obekväm med att ”snacka in” min ”produkt”, men som tur var fick jag inga besvärliga frågor i stil med ”varför ska jag köpa din bok?”. De som kom hade troligtvis redan innan bestämt sig för att köpa ”Charlotte Hassel” och jag kunde i lugn och ro ägna mig åt att småprata.

 

Jag i skylten.

 

 

Bokhandeln hade gjort i ordning ett jättefint signeringsbord i entrén och vi var tvungna att tömma fönstret på böcker eftersom som många kom.

 

7 reaktioner på ”Min debutsignering

 1. Hej Frida!
  Jag missade din signering i helgen men igår köpte jag Gemets nästsista exemplar av din bok. De har gått åt som smör i solsken. Som tur var hade du hunnit signera även den 🙂
  Boken är redan utläst och jag hade stor behållning av den! Och ser fram emot nästa.
  Grattis och lycka till i fortsättningen!

 2. Hej!

  Tack, vad ni är snälla! ja det var jättekul att så många kom och att vi sålde så bra. Man vet ju aldrig i förväg hur det ska gå och jag skulle likväl kunnat stå där utan ett enda sålt ex. och känt mig helt misslyckad.

  Jag minns Oskars inlägg om när han satt på ICA(?) och sålde sin bok och jag tänkte att det var väldigt modigt gjort, man är ju ganska utsatt när man sitter och försöker sälja ”sin konst”. Här hade jag ju fördelen att många som kom kände mig eller mina föräldrar, fast det kom ett par stycken som jag inte kände också och jag fick tom ta bilder tillsammans med unga tjejer som köpte min bok och som uppenbarligen själv drömde om att bli författare!

  Gemet är jättefint, Örkelljungas samlingspunkt och större än vad det ser ut på bilderna ;-).

 3. Vilken succé! Grattis! 😀

  Att sälja en bok var tredje minut är strålande bra! Och det måste ha varit härligt att få börja tömma fönstret på böcker. Då vet man att man sitter på en vinnare. Så sug i dig det här nu och känn dig riktigt nöjd med dig själv. 😉

  Återigen, ett riktigt stort grattis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s