Tack för allt!

För mig kommer 2011 vara ett av de viktigaste åren i mitt liv. Jag har fått barn, fått bokkontrakt och gett ut min första roman. Det har varit fantastiskt roligt att dela med sig av den litterära resan här på bloggen och jag vill verkligen tacka för alla spännande kommentarer jag fått och alla diskussioner som uppstått.

Förutom kontakten med alla trevliga bloggläsare har jag även haft stort utbyte av mina två bloggkollegor Oskar och Annelie. Det är ensamt att vara aspirerande författare och författare (eller skribent ;-)). Många har behov av att lufta tankar och funderingar med andra likasinnade och av den anledningen är bloggen ett otroligt verktyg.

Förutom Debutantbloggen har jag även bloggat på Fridas författardrömmar sedan 2007, och det stöd och de kontakter jag fått genom bloggandet har varit ovärderliga på min väg mot utgivning. Självklart kommer jag fortsätta att blogga på FF nästa år, även om majoriteten av min ”lediga tid” just nu ägnas åt att skriva ännu en historisk roman som förhoppningsvis kommer ut sommaren 2012.

Jag kommer även fortsätta att läsa Debutantbloggen, för fyra nya, mycket intressanta debutanter tar över vid årsskiftet och det ska bli så spännande att se vad de gör med bloggen.

Tack allihop för att ni läst  och tyckt till, och lycka till med era egna författardrömmar! /Frida

2 reaktioner på ”Tack för allt!

  1. Vilket fantastiskt år du har haft! Allt på en gång. Och det är bara början, både barnet och författarskapet kommer att växa. Jag har just läst din bok, ska snart recensera den.
    Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s