Idag i Debutantbloggen

Så skulle jag ha bloggat om en väldigt intressant artikel jag läste i fredags. Jag brukar blogga om saker direkt men eftersom måndagar är min bloggdag så tänkte jag att jag väntar. Som en tålmodig person skulle ha gjort. En sådan jag inte är.

Så kom lördag och hela dagen tänkte jag skriva mitt fantastiska inlägg. Jag hann inte, det fanns så mycket annat att göra. Framförallt skrev jag i tre timmar. på mitt manus. The bliss – det var flow och det bara flödade ord och meningar. Jag kunde nästan inte slita mig.

Så kom söndag och redan på morgonen möttes jag på Facebook av att min vän och kollega Simona Ahrnstedt hade delat en länk. Just precis den jag tänkte skriva om. Ja ja, jag kan väl blogga om den ändå – tänkte jag.

Och en kort stund därefter dök det upp ett inlägg här i Debutantbloggen. Av min eminenta vän och kollega Manne Fagerlind.

Ja. Och kort därefter såg jag att Simona hade bloggat om länken också. De verkade ha bloggat exakt samtidigt.

Från början kom den från Multimanus på twitter.

Så summa summarum. Ni går miste om mitt fina inlägg om den här artikeln eftersom allt redan har sagts. Jag har lärt mig att man inte ska vänta och det där  internet – det är bra att sprida grejor på.

Jo, förresten! En sak har jag att tillägga. Jag citerar Lee Child ur artikeln:

“For me the end of a book is just as exciting as it is for a reader.”

Väldigt klokt sagt. Jag befinner mig lite där just nu jag också. Jag är halvvägs i mitt manus och har några håll jag funderar på om vi ska ta. Det gör att jag går och grunnar mycket på just precis det där. ”Hur kommer det att sluta? Kommer de att få varandra?” Varje gång jag går och sätter mig för att skriva känner jag mig lika nyfiken. Det är som att läsa en bladvändare, fast tvärtom. Eh …

Jag avslutar det här högst intressanta blogginlägget nu.

/Pernilla

 

3 reaktioner på ”Idag i Debutantbloggen

  1. Vad roligt att få läsa denna blogg! Jag är helt ny och okunnig när det kommer till bloggar, men det är roligt att få följa debutanters tankar och drömmar!

  2. Pingback: Debutantbloggar | Pernilla Alm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s