Är det just du som debutantbloggar 2013?

Tiden går som bekant fort när man har roligt.

Vårt debutantår är snart slut och vi ska lämna över Debutantbloggen till nya fräscha debutanter. Vi är som gammal skåpmat nu, den som rensas ut och bort från hyllorna i kylskåpet men sedan återuppstår i en fin halvny rätt – kallad pocket. Ja ja, häng inte upp er på liknelsen nu – ni fattar! Vi ska bort, nya ska in! Så har det alltid varit, så kommer det alltid att vara.

Debutantbloggen startades 2009 av Augustin Erba, Kevin Frato och Kalle Dixelius. Sedan starten har bloggen haft 280 000 unika besök. Intresset har ökat starkt år för år och i dag har bloggen ungefär 11 000 unika besök per månad. 

Vi som driver bloggen i år – Manne Fagerlind, Pernilla Alm, Sofia Hallberg och Ulrika Sandberg – har valt att ha en varsin dag för inlägg, fredagar har vi vikt åt gästbloggare. Vi har försökt att få så många debutanter som möjligt att bidra. Vi ser gärna sökande som har som mål att fortsätta att hålla bloggen levande och aktiv genom täta inlägg och kommunikation med läsarna.

SÅ. Debuterar du under 2013 och är sugen på att vara del av Debutantbloggen och ta den till nya höjder? Hör i så fall av dig till oss på debutantbloggen@gmail.com och berätta lite om dig själv, vilket förlag du debuterar på, när du debuterar och vad du tror att du skulle kunna tillföra Debutantbloggen. Märk mailet med ”Debutant 2013”.

Vet du någon som debuterar under 2013? Tipsa och be personen i fråga att höra av sig till oss.

Sista ansökningsdatum är den 10 december. De nya Debutantbloggarna tar över den 1 januari 2013. Det kan bli du!

Om Pernilla

Pernilla Alm är lärare och författare. Pernilla debuterade 2012 med relationsromanen "Alltid du" och utkom i augusti 2014 med debattboken "Läxfritt - för en likvärdig skola."
Det här inlägget postades i debutantbloggen. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Är det just du som debutantbloggar 2013?

 1. Anna Fock skriver:

  Yay! Jag mailade er för ett par månader sedan för att basunera ut nyheten och fråga hur man gjorde för att visa intresse. Riktig ansökan är på väg!

 2. Manne Fagerlind skriver:

  Tack alla bloggvänner för de fina orden! Även om man får svar efter 10 december så tycker jag man ska höra av sig om man är intresserad av att blogga. Men någon gång innan jul måste vi ju ha valt våra efterträdare.

 3. Sofia Hallberg skriver:

  Till er alla ett stort stort ♥ !
  Längtar efter att er resa.
  Tack för allt ni har gjort för mig.
  Kram Sofia
  (fast det är inte över riktigt än:)

 4. Ethel skriver:

  Jag vill också tacka er, Pernilla, Manne, Sofia och Ulrika för många intressanta inlägg, både lärorika och underhållande. Lycka till i fortsättningen! Jag kommer att sakna er.

  Jag kommer inte att hinna bli debutant 2013, tyvärr… men vem vet kanske 2014 :-).

 5. Lovable skriver:

  Jag hade gärna anmält mig som en av bokbloggarna för 2013. Men, då måste nog svaren börja trilla in från förlagen nu. 10 december ser tight ut, men vem vet. Mirakel händer ju trots allt… 🙂 Debutantbloggarna 2012 kan i alla fall dra sig tillbaka med den äran, det har varit väldigt roligt att få en så bred inblick från så många debutanter samtidigt! Jättekul och stort tack till er alla! Kram Helena

 6. Vilse skriver:

  Håller helt med föregående talare! Vilken kvalité det varit på Debutantbloggen i år – det blir något att leva upp till för dem som ska föra det hela vidare. Kommer verkligen sakna er alla fyra.

  Jag hade (har?) förhoppningar på att ansöka, men väntar på besked från förlag… Vet inte om någon planerar höra av sig före 10 december. 😛 Det blir nog att falla på målsnöret, tror jag hör från dem först till nyår. Ska bli spännande ändå att se hur Debutantbloggen lever vidare. Det är en viktig mötesplats i litteratur-Sverige!

 7. Johan Lindback skriver:

  Instämmer helt med Skrivarvisionären Ebba! Tyvärr blir det ingen debut för mig nästa år heller, men om Debutantbloggen finns kvar 2014 så siktar jag på att ansöka då istället, för jag slutar aldrig hoppas på att det någon gång kommer att bli debut!

 8. Årets Debutantblogg har det varit hög klass på – ett nöje att läsa varje dag – TACK. Jag kommer sakna var o en av er.
  Själv har jag inte kommenterat särskilt ofta.
  Lycka till under nästa år och med era tvåor.

  • Pernilla skriver:

   Tack snälla, vad gulligt av dig!
   Du får kika in i våra vanliga bloggar om abstinensen blir för stor!
   😉
   Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s