Jag signerar två gånger på en vecka

Nu på torsdag kommer jag flygande direkt från Barcelona för att svänga vägen förbi Bokmässan. Det enda jag kan hoppas på är att alla flyg går till tiden för jag har typ en timme på Arlanda till detta byte.

Det ska bli så vansinnigt kul att komma på Bokmässan. Har aldrig varit där, anar att det är stort och trångt med folk. Men kul! Galet kul.

Till själva vandrandet runt i mässlokalen har jag inskaffat en axelväska med lappen ”Vill du ha ett signerat ex av Lova? Knacka mig på axeln”. Fiffigt va? Vi får se om det är marknadsföring på hög nivå eller bara pinsamt…

För övrigt så kommer vi Debutantbloggarna samlas på fredagen då vi ju nu är på denna sida Sverige och har chansen att träffa än fler av våra läsare. Där har man chansen att prata med oss, köpa signerade ex och få skrivarenergi. Eller kanske bara en chans att vila fötterna.

När jag sedan landat hemma i Uppsala väntar nästa signering i en urcharmig bokhandel som heter ”Drottninggatans bokhandel”. De satsar stort på det intima, lokala och minnesvärda. De har bjudit in mig till inte bara signering utan också en utfrågning om mig, min bok och allt som har med skrivande att göra. Lördagen den 28 sept mellan 13-13.45 i Uppsala har du alltså åter en chans att få en kråka av mig i boken Lova. Jag kan garantera ett stort leende.

Vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s