Nytt år, nya gästbloggare

2014 innehåller inte mindre än 52 söndagar, dagar som vi i debutantpatrullen tänkte överlåta åt andra att skriva på. Vi har en del kontakter på olika håll och kanter som kommer medverka med tänkvärda texter.
Men sen vet vi att det bland läsarna finns massor av spännande, gripande, humoristiska, unika historier kring det här med att försöka ta sig fram genom den snåriga vegetation som är den svenska bokbranschen.
Därför vill vi att Du kära besökare tänker till: har Du erfarenhet och en bra historia kring detta så ska Du absolut ansöka om att bli gästbloggare här på debutantbloggen!

Några riktlinjer för texterna som vi önskar få in:

  • De ska ha ett allmänintresse för alla de skrivande människor som läser bloggen.
  • De ska på ett eller annat sätt vara kopplade till ”debutantuniversumet” och folk som vill debutera, ska debutera eller just har debuterat.
  • Texten ska vara på 500-700 välskrivna ord.

Antingen kan Du välja att skriva ihop en färdig text och skicka. Eller så kan Du plita ner några rader om vad Du tänkt Dig att texten ska handla om och maila oss. Tycker vi att det känns som ett kul uppslag så ber vi Dig att skriva hela texten och skicka oss.

Du kanske har kontaktat debutantbloggen tidigare om att bli gästbloggare.  Gör det igen i så fall! Vi som tagit över 2014 vill börja om från scratch, på ny kula, med Din hjälp! Så tänk till och kontakta oss på debutantbloggen (a) gmail.com.

500 ord

Och nu är vi framme vid dagens andra punkt som engagerar er besökare.
Kolla in det här e-kortet ovan. Vi skulle vilja uppmana Dig att skicka oss såna. Gå in på http://www.someecards.com. Där kan man skapa egna såna här e-kort: välja mellan massor av bilder och skriva en egen text. Riktlinje: texten måste på ett eller annat sätt handla om skrivande eller läsande.
Sen adresserar man det till debutantbloggen (a) gmail.com . Lätt som en plätt. Man behöver registrera sig på sidan första gången man vill skicka kort, men det går snabbt och är riskfritt.
Det finns antagligen andra ekort-webbsidor, och de går såklart lika bra.

Varje söndag har vi sen tänkt publicera våra favoritkort som kommit in under veckan, som en egen, stående punkt i bloggen under 2014. Med så många kvicka, påhittiga, skrivande människor där ute i stugorna räknar vi kallt med att få in säckvis med underhållande digitala kort.

Så. Bli gästbloggare. Och skicka oss ett e-kort. Vi väntar med spänning.

Annonser
Det här inlägget postades i e-kort, Gästbloggare. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s