E-kort från läsarna

Debutantbloggen har fått kort! Men det är inte från nån solig strand eller folkstinn storstad, utan från den sprudlande fantasin hos några av våra kreativa läsare. Jätteroligt! Här är veckans favoriter:

Kära Syster börjar året med en rivstart:

KäraSyster_Scrievener

Lova Lovén har dåligt samvete:

LovaLoven_forlat

Och Liv Gignell bjuder på ett klokt ord på vägen (kan behövas ibland):

LivGignell_lugn

Vill du också skriva e-kort till debutantbloggen? Vi kommer att publicera våra favoriter (vilket i praktiken är alla som kommer in, eftersom alla är lika himla bra) här varje söndag.
Gå in på http://www.someecards.com. Där kan man skapa egna såna här e-kort: välja mellan massor av bilder och skriva en egen text. Riktlinje: texten måste på ett eller annat sätt handla om skrivande eller läsande.
Sen adresserar man det till debutantbloggen (a) gmail.com. Skriv gärna vad ni vill att det ska stå för avsändarnamn när vi publicerar kortet. Man behöver registrera sig på sidan första gången man vill skicka kort, men det går snabbt och är riskfritt.
Det finns antagligen andra ekort-webbsidor, och de går såklart lika bra.

En reaktion på ”E-kort från läsarna

  1. Haha. Och roligt är att alla tre innehåller en rejäl skopa svartsyn med glimt i ögat. Det är väl så det är att försöka vara författare – en konstant kamp mot alla typer av negativa vibbar inifrån 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s