E-kort från läsarna

Ni vet den där känslan på sommarlovet när man var tolv år och ledigheten hade börjat bli enahanda, och man hade tröttnat på solen, och man hade tröttnat på att bada, och man var dödligt trött på sina föräldrar. Och så plötsligt en dag låg det ett vykort från bästa vännen i brevlådan, och allting fick återigen färg och mening och glädje.

Den lyckan, ungefär, känner vi här på debutantbloggen när vi får e-kort från läsarna.

Den här veckan är det Annika Lovén som skickat oss en bön som vi absolut inte vill kännas vid – men såklart vill dela med er läsare!

2 annika loven_kära-redaktör

Vill du också skriva e-kort till debutantbloggen? Vi publicerar alla kort som vi får in här varje söndag, för vår egen och er förnöjelse.
Gå in på http://www.someecards.com. Där kan man skapa egna såna här e-kort: välja mellan massor av bilder och skriva en egen text. Riktlinje: texten måste på ett eller annat sätt handla om skrivande eller läsande.
Sen adresserar man det till debutantbloggen (a) gmail.com. Skriv gärna vad ni vill att det ska stå för avsändarnamn när vi publicerar kortet. Man behöver registrera sig på sidan första gången man vill skicka kort, men det går snabbt och är riskfritt.
Det finns antagligen andra ekort-webbsidor, och de går såklart lika bra.

Annonser
Det här inlägget postades i e-kort. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s