2015 års debutantbloggare – vi har snart ett resultat

Vilka blir 2015 års debutantbloggare? Snart är det dags för oss att lämna över till nästa års bloggare. Visst har året gått fort? Det tycker åtminstone vi som har bloggat här under 2014 och det har varit fantastiskt roligt att få dela vårt debutår med Er.

Vi har fått in många ansökningar. Ni är många som vill fortsätta skriva här, vilket är otroligt kul. Bloggen har ett stort antal läsare och den verkar ha en betydelsefull plats hos många skrivande människor.

Vi har resonerat som föregående års bloggare kring urvalet av nya debutantbloggare. Vi vill ha variation. En blandning av stora och små förlag, kvinnor och män, som kommer från norr till söder. Vi har läst och diskuterat. Röstat demokratiskt för att komma fram till ett resultat. Att det skulle bli fem stycken bloggare var givet. Ett inlägg per vecka och bloggare tror vi är ultimat.

Vi kommer snart att höra av oss till Er som sökte. Vilka de nya debutantbloggarna blir får ni som läsare se den 1 januari 2015 då nästa debutantår rullar igång. Den som väntar på något gott …

Hoppas ni får en riktigt trevlig tredje advent!

Advertisements
This entry was posted in Debut, debutantbloggen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s