Halvvägs

FredrikJag satt och lyssnade på halvvägs med Movits i veckan och hade nog hunnit nästan halva låten innan jag kom på att vi nu faktiskt har hunnit exakt halvvägs in på året som debutantbloggare. Det har hunnit hända mycket sedan vi fick mailet i mitten av december att vi blivit utvalda att bli de fruktade fem som skulle föra fanan vidare ännu ett år. Jag har kommit ut ur skrivargarderoben, vi har alla hunnit ge ut våra böcker, vi har hunnit skriva om allt från pendelparanoia till hur det är att försöka kombinera skrivandet med familj, till Hollywood, till måndagspanik, till att marknadsföra sina böcker, till att få hålla sin debutroman i handen och mycket mycket mer.

Vissa inlägg har blivit som små diskussioner, vissa andra har skapat stormar och vissa har bara varit sådär lite småmysiga att läsa precis innan man somnar. Vi har haft 25 gästbloggare och lördagsenkäter i drivor och vi har nu hunnit stänga kontoret på helgerna för att njuta lite extra av sommaren.

Efter 26 veckor kan vi väl säga att smekmånaden är över. Vi är vana debutanter vid det här laget. Tänd grillen, häll upp ett glas rosé och fortsätt häng med oss i sommar så ökar vi farten ännu lite mer när hösten kommer.

Vi har mycket kvar att ge.

Annonser
Det här inlägget postades i Debut. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Halvvägs

  1. Thomas skriver:

    Du måste ha räknat fel, Fredrik! Vi har ju precis börjat. Inte en chans att det kan vara halvvägs. Det går jag inte med på!
    (Fast jag kan gå med på det där med att chilla med ett glas rosé)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s