Bokmässespecial – söndag

Som ingen säkert har missat har det varit (och är fortfarande i skrivande stund bokmässa i Göteborg. Flera av oss debutantbloggare har haft aktiviteter där. Felicia har signerat och intervjuats, Fredrik har signerat, Thomas har signerat i förlagets monter och skall även göra det i SF-bokhandelns monter. Christina hade inte möjlighet att vara med på några aktiviteter men kom till mässan på lördagen, och Johan som inte var på mässan alls hann i alla fall upp till Göteborg en kort sväng för en Debutantbloggsträff.

Kanske inte den mest spännande aktiviteten i världen för er läsare, men lite navelskådning får ni stå ut med. För det var nämligen jättestort för oss. Att träffas ”live” för första gången alla fem. Vi har jobbat ihop med den här bloggen sedan i januari, pratat med varandra om inte varje dag så i alla fall flera gånger varje vecka. Och nu fick vi äntligen chansen att träffas. Fantastiskt.

Vi pratade om böcker. Och debutantåret. Om förlag. Om bokmässan. Om vad vi jobbar på nu.  Och allt mellan himmel och jord.

2015 års debutantbloggare samlade på bild. Notera hur färgmatchade vi är.

2015 års debutantbloggare samlade på bild. Notera hur färgmatchade vi är.

Därför skulle jag vilja passa på att återigen göra lite reklam för Debutantbloggen on Tour, vi har ju bestämt oss för att sätta ihop lite live-framträdanden i Skurup (Johans hemmaplan), Linköping (Thomas) och Stockholm (Felicia och Fredrik).

Med tanke på hur det lät igår tror jag det kan bli en riktigt bra tillställning. Se till att dyka upp med tankar och funderingar så att vi får ett riktigt kul samtal om skrivande och författarskapet!

Det faktum att vi närmar oss oktober innebär också att vi går in i slutspurten som debutantbloggare. Nästa år får vi inte vara kvar här längre (snyft)… Ska du debutera nästa år? Håll utkik här på bloggen den kommande tiden, så kommer det snart mer info om hur du söker hit!

Till dess, ha det jättebra! Nästa söndag blir det om allt går som planerat gästbloggare här igen.

Fredrik

Två av 2014 års debutantbloggare inbegripna i montersamtal

Två av 2014 års debutantbloggare inbegripna i montersamtal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s