Är du en av nästa års debutantbloggare?

14440875_10210462088339281_7085600506381404035_n

Vi är redan inne i mitten av oktober, vad fort detta år har gått! Det är två och en halv månad kvar av vårt debutantbloggsår, och med detta inlägg vill vi börja sondera terrängen inför 2017. Då är det dags för fem nya debutantbloggare, fem nya röster, fem nya resor att följa.

Ska du debutera nästa år? Eller känner du någon som ska debutera? Vi börjar redan nu titta runt för att sätta ihop ett grymt gäng till Debutantbloggen 2017. Tycker du om att blogga om skrivande? Vill du diskutera hantverk, karaktärer, flyt och ångest? Vill du dela med dig av din resa och peppa andra som också är sugna på att testa sina författarvingar?

Maila till debutantbloggen@gmail.com och berätta lite om dig själv, vad du ska debutera med, och vad du tror att du kan tillföra till bloggen. Vi kommer att försöka sätta ihop ett bra gäng med lite olika ingångar. Vi bekräftar att vi mottagit alla mail och skickar ut svar runt lucia. Sista dag för intresseanmälan är 5/12.

Hoppas att alla får en fortsatt fin skrivsöndag!

/Debutantbloggsgänget 2016

Ps: Några av er som debuterar nästa år vet kanske inte ens om det än. Är inte det en spännande tanke?

Advertisements
This entry was posted in Debut, debutantbloggen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Är du en av nästa års debutantbloggare?

  1. Mi says:

    Antar att det inte går men värt att fråga. Skulle verkligen vilka skicka en ansökan till er, är klar med mitt manus men inte skickat in det. Så jag hoppas att få debutera nästa år men har ju så klart ingen aning. Kan man ändå skicka in en ansökan?

    • annaahlund says:

      Hej Mi! Vad roligt att höra att du skulle vilja ansöka om att blogga här! Eftersom tanken med Debutantbloggen är att vi ska få följa skribenternas utgivningsresor under året då de debuterar kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar från den som inte vet om just 2017 blir deras debutantår. Om du hinner få svar innan söktiden går ut är du självklart välkommen med din ansökan, och annars är du välkommen att skicka in en gästbloggsansökan längre fram (eller söka till nästa år, om 2018 blir ditt debutantår). Vi håller tummarna för dig och ditt manus, stort lycka till!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s