It’s my party and I cry if I want to

IMG_7150
Kanske finns det någon som tycker: ”Har han skrivit en jäkla bok så borde det väl inte vara för mycket begärt att han får ur sig några väl valda ord om hur det var att ha releasefest för den”. Men jag är ledsen … och även om det är glädjetårar som strilar, så är sanningen den att jag fortfarande är alldeles för omtumlad efter gårdagens händelser för att lyckas formulera något värt att dela med mig av. Så jag ger er en mosaik av bilder på några av de fantastiska personer som var med och delade denna magiska kväll med mig. Och så får jag återkomma och berätta mer när jag landat!

Tack alla!

 

Bilder tagna av paparazzifotograf (och författare) Mats Strandberg.

 

Veckans låt är inte riktigt från  Down under-spellistan (musiken som flödade ur freestylen och räddade mina tonår) utan här kommer ett nummer vi drog av på festen. Jag sjunger och min fantastiske vän Aaron Flinn (Adam i boken) spelar gitarr. Aarons musik finns t ex på iTunes och Spotify.  Nature Boy skrevs av Eden Ahbez. 

7 reaktioner på ”It’s my party and I cry if I want to

   • Nu har jag läst den (lästa hela i typ en sittning igår) och jag älskade den. En konstig bieffekt är att jag nu fått för mig att jag känner dig och gärna vill ta ett glas vin och snacka gamla minnen – helt absurt och jag lovar att inte bli en konstig stalker:)

    Men, skämt åsido, jag inser plötsligt att det måste bli jättemycket av den typen av reaktion när man skriver så pass självbiografiskt som du gör. Plötsligt känner alla dig, tycker de. Jag tror att du kommer att märka av det ganska mycket framöver.

    • Åh! Vad glad jag blir!
     Ha, ha … skönt att du klargör det där med stalkandet … 🙂 Men skämt åsido så fattar jag verkligen den där känslan av att få inblick i författarens liv. Ses vi kanske på höstträff i veckan? Då kan vi ju ta ett glas och snacka ute i ”verkligheten”.

     Ha det gott/ Johan

  • Tackar och tackar!
   Så jäkla kul att göra musik med den mannen! Jag var över i USA för ett tag sedan och sjöng på hans nästa skiva!

   /Johan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s