Vill du gästblogga på Debutantbloggen?

pexels-photo-261662

Ska du debutera med en bok i år? Eller har du nyligen debuterat? Eller var det länge sedan du debuterade? Jobbar du inom förlagsbranschen?

Varje söndag under hela året låter vi en gästbloggare blogga hos oss om något skriv- eller bokrelaterat.
Hur gjorde du för att få ditt efterlängtade förlagskontrakt? Eller valde du att ge ut en bok själv? Hur var just din resa? Vill du inspirera och peppa andra skrivande människor att göra en liknade resa?

Vill du få chansen att berätta just din historia här på Debutantbloggen?
Skicka i så fall ett mejl till oss på: debutantbloggen(a)gmail.com och skriv några rader om dig själv och vad du skulle vilja skriva om som gästbloggare.

Advertisements
This entry was posted in Debut. Bookmark the permalink.

2 Responses to Vill du gästblogga på Debutantbloggen?

 1. Jenny Gromark Wennberg says:

  Hej! Kul att du har skrivit för Debutantbloggen! Vi kommer följa traditionen med nya röster som inte gästat bloggen tidigare och försöka hitta dem i första hand. Tack för att du hörde av dig! Bästa hej/Jenny

 2. Peter Winai says:

  Hej!

  Ja!

  Jag  medverkade förra året som gästbloggare, inbjuden av Marica Källner. Jag skrev då om appropriering, en problematik som var högst närvarande i boken som jag senare gav ut, strax före årsskiftet :/På flykt till kärleken/.

  I mars 2017 debuterade Marica med /Det som får plats /på mitt förlag. Det var debut som mer-än-egenutgivare; tidigare hade jag gett ut två politiska spänningsromaner med kontroversiellt innehåll.

  Så teman att skriva om saknas inte. Från egenutgivare till vadå? är ett. Saknar ett ord, men det som driver förlaget är inte vinst:)  Men det är oerhört givande – och roligt.

  Ett annat tema är gränsöverskridande. Det här ovan är faktiskt ett exempel. Men gränsöverskridanden är jag intresserad av på mer än ett sätt. På flykt till kärleken gestaltar ett par: kärlek över gränser, människor som inte är förövare eller offer, som finns där “i mitten”, som inte tar tydlig ställning, som tar sig igenom krig …

  Det här är inte finslipade tanker utan idéer som skvalpar om kring. Men jag ville svara och det gör jag nu!

  Vi hörs, hoppas

  Peter 0708 2642 88

  http://www.winbooks.se

  Den 2018-01-14 kl. 00:05, skrev Debutantbloggen: > WordPress.com > Mia Kim posted: “Ska du debutera med en bok i år? Eller har du nyligen > debuterat? Eller var det länge sedan du debuterade? Jobbar du inom > förlagsbranschen? Varje söndag under hela året låter vi en > gästbloggare blogga hos oss om något skriv- eller bokrelaterat. Hur > gjorde” >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s