Äntligen semester!

Vi är på semester, äntligen! Den började inte riktigt som vi hade tänk oss. Det blev jobb istället. Men nu är vi iväg. Och jag ska läsa böcker, yes! Jag vill kika på de här (även om jag inte kommer hinna läsa alla på två veckor):

 1. Rich Boy av Caroline Ferrada Noli Ringskog. Ett kreddigt drama om tre generationer kvinnor, what’s not to like?
 2. För såna som oss av Tiina Nevala och Henrik Karlsson. Om kärlek på förlag. Nyfiken inte minst för att en av författarna har läst mitt manus!
 3. Nej och åter nej av Nina Lykke. En satir om medelklassmänniskor. Ge mig!
 4. En helt vanlig familj av Mattias Edvardsson. Tre perspektiv och en mordhistoria. Jorå, om jag har en kudde att lägga för ögonen när det blir läskigt!
 5. Ensam i Paris av Jojo Moynes. Japp, nu kommer jag ut ur i feelgood-garderoben. Sånt här göttigt läser jag varje sommar. (Uppdatering: nja, det här var sisådär. Livet efter dig och Toner i natten mycket bättre.)
 6. Ta sig frihet av Ingela Lind. Om Blomsburygruppens betydelse idag, sisådär hundra år senare. Författaren och feministen Virginia Woolf till exempel. Ett tips är att se utställningen ”Bloomsbury Spirit” på Artipelag i sommar om du har vägarna förbi Stockholm och Värmdö. Den är riktigt intressant.
 7. En skrivarväns manus. Så spännande! Har redan börjat och är glad att jag är en av de betrodda att läsa. En deckare utspelad på en ö som skulle kunnat vara ett semesterparadis om inte…

Vad läser du i sommar? Ha en fin vecka!

Annonser

Om Jenny Gromark Wennberg

Debuterade 2018 med komedin "Kämpa tjejer!" efter att ha vunnit tidningen Skrivas och Storytels stora ljudbokstävling 2017.
Det här inlägget postades i BOKTIPS, Debut, Jenny Gromark Wennberg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Äntligen semester!

 1. gunnardeckare skriver:

  Som pensionär läser jag mycket året runt. Just nu en italiensk deckare översatt till engelska

 2. Jag läser lika mycket som vanligt på sommaren men det blir mycket ”feelgood” för mig. Känns mer avslappnande på något sätt. Just nu läser jag Harlan Cobens See me, med engelsk text. Hoppas du har en underbar semester!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s