Bokfester av diverse slag

Mia blogg

Foto: Jini Sofia Lee

Det blir mycket tjat om boken nu, men nu börjar det bli verklighet! Den finns sedan i måndags i lager hos nätbokhandlarna och går att köpa! Det känns inte som att det är på riktigt än eftersom jag inte själv har sett eller hållit i boken. Väldigt häftigt att veta att vem som helst kan klicka hem boken nu. Jag kollar nästan maniskt nätbokhandlarnas sidor och söker upp min bok. Jag vet inte vad jag förväntar mig att få se, men något slags bevis på att boken finns eller att någon köper den.

Hittills är boken under inköp till Stadsbiblioteket i Stockholm, men jag hoppas givetvis att alla bibliotek snart ska få nys om min bok och köpa in den. Just bibliotek betyder mycket för mig för där vet jag att alla, oavsett ekonomisk situation, får möjlighet att ta del av böcker.

Annars är det mycket fokus på bokmässan och releasefest just nu.

På fredag och lördag kommer jag att vara på bokmässan och mingla och njuta av att vara en del av årets stora bokfest. Mina största författarförebilder kommer vara på plats på mässan och bara det är fantastiskt. Jag har tidigare träffat alla årets debutantbloggare utom Veronica, men på bokmässan ska vi äntligen sammanstråla allihopa och det ska bli så roligt!

Releasefirandet för Kluriga ordens ABC blir det den 20 oktober på Akademibokhandeln Skrapan i Stockholm. Vilken tid är ännu inte klart, men det hela sammanfaller med ett stort bokevent i Skrapan. Förberedelserna är i full gång och jag har köpt och beställt saker så att det förhoppningsvis blir festligt för både stora och små.
Alla är välkomna, så kom gärna förbi och säg hej och drick lite bubblig dricka. Jag kommer att skapa ett Facebook-event snart och där får ni gärna klicka i om ni kommer så att vi vet hur många böcker, dryck och tilltugg som ska köpas in.

Det är lite pirriga känslor nu också. Jag har aldrig varit den som har gillat att stå framför en publik och prata, men från en dag till en annan förväntas jag nu plötsligt göra det. Men jag tror att det ska gå bra. Det här är ett ämne som jag kan, det är ju min bok. Jag har skrivit den, jag vet tanken bakom den och jag vet helt enkelt vad jag pratar om. Det gör nog det hela roligt och då blir det automatiskt lättare.

En sak i taget. Först bokmässan! Stoppa mig gärna och säg hej om ni ser mig i vimlet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s