2019, här kommer jag

Veronica Almer press1

foto: Jakob Almer

När jag skrev det första inlägget var jag nervös och spänd inför vad året hade att bjuda på. Att skriva det sista inlägget känns sorgligt men rätt. Allting har sin tid och Debutantbloggen har varit min trogna kompanjon genom en omvälvande tid och det betyder mycket. Det ska ni veta, men nu är det dags att gå vidare.

Jag utlovade att blicka framåt idag, in i 2019. Om ni inte har märkt har jag lite skrockfulla tendenser och jag har alltid tänkt att ojämna år inte är lika bra som jämna. Men när jag tänker tillbaka stämmer det inte alls. 2015 kom min son, 2017 min dotter och det året fick jag också bokkontrakt och vi köpte vårt hus som har blivit min fristad. 2019 kommer dessutom mitt tredje barn. Så ojämna år är nog min grej, vilket betyder att 2019 har stor potential.

Jag kommer under våren pausa med signeringar, det blir enbart en i Jönköping på SmåLit den 11/2 med bästa romancegänget Sofia Fritzson, Christina Schiller och Sara Dalengren. Bortsett från det kommer jag att skriva, just nu jobbar jag med två romancemanus, en julromance och en romance med en annorlunda twist. Det var planen men för någon vecka sedan dök det ner ett spännande mail i inkorgen, blir alldeles pirrig bara av att tänka på det. Kan inte berätta vad förutom att mina påbörjade manus får ligga och vila lite. Det här mailet kan vara början på något nytt och spännande, så vi får se vad som kommer hända! Inget bestämt ännu.

Blått blod, rött hjärta är ute hos förlag, vi får se vad domen blir annars hamnar det i byrålådan 2019. Som jag berättade i tidigare inlägg, behöver jag ibland distans till manus som jag har kämpat länge med. Om det är så att Blått blod, rött hjärta inte faller förlagen i smaken den här gången får jag vid senare tillfälle jobba om det. Jag behöver definitivt distans innan jag med friska ögon kan påbörja ett sådant projekt.

2019 kommer handla om att skriva trots att jag blir trebarnsmamma i slutet av maj. Att vara föräldraledig och klämma in skrivtid, är min specialitet vid det här laget 😉 Om ni vill fortsätta följa min resa, som är långt ifrån över, så kan ni göra det på min hemsida: veronicaalmer.se eller på min instagram: veronica.almer.

Jag vill lämna er kära läsare med följande ord. Var ni än befinner er, om ni sliter med manus nr tre eller försöker bli antagen, ge aldrig upp er dröm! Kämpa!

 

 

Det här inlägget postades i Debut, Veronica Almer. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 2019, här kommer jag

  1. Anna Alemo skriver:

    Tack för att du har delat med dig, det har varit fantastiskt roligt att följa dig detta året 💕 Lycka till med allt 👶🏼📚 Jag ser fram emot dina kommande böcker 🤗

  2. Nilzeitung skriver:

    Best wishes too you! Merry Christmas 🤶 🎄🎅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s