411 gram bok

Tada! Nu är omslaget till Vi går varvet officiellt! Formgivare är Emelie Crispin Ekström, och jag tycker så mycket om det. Gillar att det sker en rörelse i bilden för det är ett så centralt tema i berättelsen. Gillar också att man inte ser om personen är en kille eller tjej. Men det bästa är: klottret på skåpet. Be kind always. Temat som Emelie har fångat så klurigt.

Vi går varvet

Förlaget frågade mig innan om jag hade några tankar krig hur omslaget skulle se ut men jag gav dem fria händer. Får erkänna att det var med viss nervositet jag öppnade mailet med tre ganska snarlika förslag som jag skulle tycka till om. Tur att jag gillade det! Det var precis som jag hade tänkte mig. Men ganska overkligt att se sitt eget namn i tryck så där, ska det vara så stort? Jag fick vara med och finlira i sluttampen och önskade mer färg i bilden, vilket det sedan blev.

Rabén & Sjögrens sida kan man läsa mer om boken och om mig. Vi går varvet går nu också att förboka hos Adlibris och Bokus. Det finns ett datum för när den släpps, 10 juni. Det är mycket på en gång nu!

På Adlibris kan man se bokens vikt: 411 gram. Hur de nu kan veta det, den finns ju inte fysiskt ännu. Undrar hur det kommer att kännas att hålla boken i min hand? Fram tills nu har jag tänkt tusen gånger att det bara är ett skämt, att någon skojar med mig. Så kanske, kanske, när jag känner vikten av den kommer också att kännas på riktigt. Jag längtar till dess.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s