OMG! Jag har en egen PR-byrå! Och nya pressbilder!

Mirijam Geyerhofer. Foto: Anna Hållams

Dagens inlägg från mig är upplagt lite senare än vanligt, eftersom jag ville skriva lite om förmiddagens stora händelse: mitt möte med PR-byrån! Min debutantbloggskollega Pia Kask skrev i måndags om den blandade peppen och skräcken inför boksläpp i sitt inlägg Hej marknaden! och jag är lite klädsamt avundsjuk på henne som snart får dra igång.

Mitt manus är fortfarande i redigeringsrocessen (fast nu är det endast småpill kvar) och det är evighetslänge till den 4 september när boken släpps, men jobbet med att nå ut är en process som har ganska lång startsträcka. En startsträcka i form av planering vill säga, vi vill ju inte att det ska skrivas för mycket om mig/boken innan det ens finns en bok. Jag fick en artikel om mig i Allas för ett tag sedan som tog lite fart, bland annat fick jag sms från en reporter på av de stora kvällstidningarna för någon vecka sedan men fick sätta honom på hold med orden ”jag gör ingen mer media innan boken går att köpa”. Får väl se om han slänger mitt mail i papperskorgen när jag återkommer om att det är fritt fram, senare i sommar.

I alla fall: mötet med pr-byrån som hölls via videolänk kändes både surrealistiskt och väldigt roligt. Och tänk va, vilken lyx att ha ett förlag som hjälper en med allt och sätter en i kontakt med de mest fantastiska människorna som har som freakin’ JOBB att få ut min bok till potentiella läsare? Det är ju fantastiskt? Och kolla min nya bild då, det är en av fem magiska pressbilder som jag har i min mapp med namnet BOKEN på datorn. Åh herregud. Nu ska jag jobba vidare med saker till den där mappen, bland annat göra en lista som PR-byrån ville ha, på vilka magasin/tv-soffor/tidningar/poddar jag vill medverka i. NYHETSMORGON! SKAVLAN! JAY LENO! SUPERBOWL! Min hybris vet inga gränser nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s