Kolla in detta! Det finns ett omslag!

Frågan är om min redaktör visste vad hon gav sig in på när orden ”Hur känner du inför omslaget, vill du vara med från början och ge input där?” lämnade hennes kontor och flög in i mitt öra.

EH JA!? DET VILL JAG VERKLIGEN! var väl mitt svar, och sedan dess har jag fått tycka till om allt från de första skisserna till slutresultatet. Dock har det alltid slutat med att förlaget fått sin vilja igenom vid eventuella meningsskiljaktigheter, dom vet trots allt bäst vad som kommer dra blickarna åt sig i en butik.

Och ja, mot detta omslag – formgjort av fantastiskt duktiga Eva Lindeberg – är det tänkt att blickar ska dras något så in i norden denna hösten! Och nu känns det mer på riktigt. Mycket mer! När jag pratar om ”boken” nu så är det inte vilken bok som helst, utan den turkosa boken med mitt namn i en kopp kaffe. Kunde ju inte bli mer rimligt? Jag kan inte vänta tills jag får hålla den i min hand första gången, hur galen kommer inte den känslan vara?

Nu är det dags för nästa riktigt kluriga nöt att knäcka: baksidestexten! Den viktigaste av dem alla, den som kommer få folk att antingen stoppa boken i sin kundvagn och gå/klicka sig vidare till kassan och betala för den, ELLER bara scrolla förbi/sätta in den i hyllan igen. Känn ingen press Mirijam…

En reaktion på ”Kolla in detta! Det finns ett omslag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s