Det finns en inlaga! Och en releasefest-båt!

Mirijam Geyerhofer. Foto Anna Hållams

Igår fick jag mail från min redaktör med orden ”här kommer något kul att kolla på” och SWEET LORD JESUS, jag har ju skrivit en bok? En bok med liksom… innehåll? Från ett synopsis på en pdf, till en diger scrivener-mapp, till ett worddokument som gått igenom elva (!) redigeringsrundor, till en pdf innehållandes en inlaga komplett med små illustrationer, snygga faktarutor, maffiga citat och annat piff!

Det kändes inget annat än helt magiskt att få bläddra (nåja, scrolla) igenom de 160 sidorna och faktiskt äntligen få veta hur boken kommer se ut. Detta var nästan lika stort – ja kanske till och med större – än att se omslaget, för det är ju detta som en läsare ser under merparten av tiden som hen har boken. Så himla festlig känsla!

Och som inte det vore nog så har jag faktiskt bestämt var jag ska ha min releasefest! Platsen för festen blir båten TinTin här i Malmö och den 21 september är det dags! Självklart kommer en länk till facebookeventet så fort det är klart!

Kolla så härligt! Fördelen med att bo så här långt söderut i landet är ju att det kan vara sommarvärme i september! Jag hoppas på kvällssol och ljumma vindar och mängder av gäster och sålda ex!

Det här inlägget postades i Debut, Mirijam Geyerhofer, Releasefest. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s