Lördagsenkät!

Vilken är den vanligaste frågan du fått i och med din debut? (Och vad svarade du?)

Vilken fråga önskar du att du fått? (Och vad skulle du svara?)

Anna

Vanligaste frågan är ”Hur går det med boken?” och svaret har varit lite olika beroende på när jag fått frågan. I skrivande stund är svaret att jag väntar på att få tillbaka manuset för redigeringsomgång två (och när detta publiceras hoppas jag att svaret är att jag har fått tillbaka manuset).

Jag önskar att jag hade fått frågan ”Är du intresserad av att ge ut de två andra böckerna om Emma på vårt stora förlag?” och svaret skulle väl vara att jag får återkomma för att jag redan fått frågan från tre andra förlag 😉

Jens

Inte helt överraskande har min varit ”Har du ritat också?” När jag svarar nekande brukar det följas av någon variant av ”jaha, men bilderbok, det är inte så mycket text va? Kan inte har varit så svårt, va?”

Ina

Vanligaste frågan är: Vad handlar boken om? Den tycker jag är så svår att svara på. Jag har försökt öva in ett standardsvar som funkar någorlunda, men ofta vill de ha boken sammanfattad i en mening, vilket känns omöjligt! Vad jag önskar att man frågar, och som många också gör är: Kommer det en fortsättning?

Pia

Den vanligaste nu när fler och fler har läst är ”När kommer nästa del?” Vilket förstås känns väldigt kul.

Frågan jag skulle vilja få är ”Varifrån får du allt?” Så att jag också (som både Stephen King och Hasse Alfredsson gjort innan med egna varianter) kan svara med gravallvarlig min ”En lanthandel strax utanför Bäckebo. Dom har inte öppet varje dag men brukar maila om dom fått in något spännande.” Eller bara ”Tradera”.

Det här inlägget postades i Debut. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s