Lördagsenkät: Vad ser du mest fram emot inför årets Bokmässa?

Anna Alemo

Det jag allra mest ser fram emot är att ”Emmas nya liv” släpps på Bokmässan. Jag kan inte riktigt ta in att det är dags. Att boken snart är här. Det är så overkligt! Sedan ser jag fram emot att för första gången besöka mässan och förhoppningsvis få träffa en massa författare, Instagram-vänner, bloggläsare, läsare (mina blivande) och branschfolk. Kanske rent av få till en träff med mina Debutantbloggen-kollegor 😉

Jens Mattsson

Förra året var jag på mässan och arbetade och det var väldigt mycket olika möten och däremellan montertjänst och en ganska uppstressad känsla. I år ser jag dels fram emot att bara glida runt och prata med folk men också att få delta i de olika seminarier som mina förlag ordnat. Och antagligen köpa på mig alldeles för många böcker…

Mirijam Geyerhofer

Mirijam Geyerhofer. Foto Anna Hållams

 Jag är sjukt pepp på att besöka bokmässan men tyvärr kommer mitt förlag inte ha någon monter där utan jag ska endast mingla runt som gäst! Planerar dock att lasta ett gäng böcker i väskan så att den som vill ändå kan få köpa ett ex.
På årets mässa ser jag fram emot massor av mingel och att få träffa många av de där författarkollegorna som man annars endast ser genom sina olika skärmar, de andra debutantbloggarna inte minst! Och så drömmer jag om att sno åt mig lite tid med en agent för att få upp intresset för boken även utanför landets gränser!

Pia Kask

Pia Kask
Pia Kask, fotograf Magnus Johnsson

Oj, vad jag ser fram emot mest? Eftersom det är första gången någonsin jag besöker mässan så ser jag fram emot typ allt. Kanske mest att bara vara och försöka ta in så mycket som möjligt men också att träffa en massa författare i verkliga livet, speciellt alla som jag hittills bara hängt med på sociala medier och i den här bloggen. Och det ska förstås bli jättekul att träffa läsare och bokbloggare! Och hänga med mina förlagsförfattarkollegor och andra från förlaget. Och signera. Och vara med i HOI-TV. Och köpa böcker. Och kolla på framträdanden. Och etc … 😉

Ina Lagerwall

Foto: Kajsa Göransson

Jag har besökt mässan som: tonårig boknörd, student, bibliotekarie och nu för första gången, som författare. Det ska bli otroligt roligt! Att få lyssna på andra författare, mingla runt på mässgolvet och vara med på Norstedts förlagsmiddag. Hoppas på att träffa mina Debutantbloggenkollegor, instagramvänner och skrivarkompisar. Och inte minst er läsare av Debutantbloggen, ser ni mig på mässgolvet så säg gärna hej! Jag ser till och med fram emot att få svullna fötter och en tygkasse som kommer att bli för tung att bära för alla böcker.

Här kan ni träffa oss under Bokmässan

Anna Alemo

Anna kommer att finnas i Nicole Publishings monter B03:65.

Pia Kask

Mig hittar ni i HOI förlags monter B07:60
Följande tider är jag bokad för olika event i montern, men jag kommer att hänga där ändå alla dagar, när jag inte är ute på mässgolvet och irrar runt.
Fredag 27/9 signering 14.30 – 15.00, HOI-TV 15.00 – 16.00
Lördag 28/9 bokbloggarfrukost 09.30 – 10.00 signering 11.00 – 11.30
Söndag 29/9 signering 10.30 – 11.00

Jens Mattsson

Små läsare, stora frågor.
Död, missfall, Förintelsen, alldeles för tunga ämnen för en barnbok – eller? Med Stina Wirsén och Emma Karinsdotter och Ylva Mårtens som moderator.
Plats: Scen J1
Tid: Torsdag 26.9 kl 17.00-17:45

Att prata om det svåraste med de minsta
Hur gestaltar man ondska för barn? Hur kan fantasin hjälpa barn att läka själsligt? Med Stina Wirsén och psykologen Jenny Klefbom.
Plats: Psykologiscenen, C-Hallen
Tid: Fredag 27.8 kl 13.00-13:20

Barnböcker om död och sorg
Många av höstens finlandssvenska barnböcker behandlar sorg, sjukdom och att mista någon som står en väldigt nära. Men hur talar man bäst om det svåra?
Medverkande: Annika Sandelin och Jens Mattsson.
Plats: Finlandsarenan
Tid: Lördag 28.9 kl 10.30

Mirijam Geyerhofer

Minglar runt på mässgolvet!

Ina Lagerwall

Kommer att hänga en del i Rabén & Sjögrens monter B05:22 och strosa runt på mässgolvet.

Det här inlägget postades i Debut och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s