Lördagsenkät: Hur ser din arbetsplats ut?

Daniel Sjöberg

Jag när någon slags dröm om att en gång hyra en skrivstuga. Tänk att få sitta i ett hus i skogen mitt i ingenstans utan tv och internet och bara skriva i fyra veckor. Oavsett eventuella framgångar lät det få vänta till dess att barn vuxit till den ålder då de inte vill ha med mig att göra. Till dess får jag nöja mig med denna plats.

Hanna Nordlander

Om jag inte sitter på café eller bibblo, så sitter jag här. Jag har ju egentligen ett helt rum där det var tänkt att jag skulle sitta och skriva, men stryktvätten har liksom tagit över. Och soffan rymmer allt jag behöver.

Malin Edholm

Min arbetsplats varierar från vecka till vecka, just nu när jag inte har någon lägenhet sitter jag i mamma och pappas soffa, vid deras köksbord eller vid deras skrivbord.

Här är en något äldre bild av mitt skrivbord medan jag studerade.

Sara Molin

Jag skriver oftast vid mitt lilla skrivbord, intryckt på en ledig yta i huset. Där trivs jag bra, omgiven av mina feelgoodhyllor, anteckningsböcker och inspirerande skrivhandböcker. Därtill oftast en del stök och bök, eftersom förbigående ofta använder skrivbordet som avlastningsyta. I enstaka fall skriver jag i soffan, men inga längre stunder – jag föredrar helt klart stol och bord!

Kristin Fägerskjöld

Här sitter jag och jobbar. Har inget skrivbord eller egen skrivhörna utan brukar ockupera matsalen eller sitta i soffan. Min aktuella  researchlitteratur i en trave bredvid. Det som inte syns på bilden är tekopp (just nu i disken) eller labrador som fotvärmare. 

Det här inlägget postades i lördagsenkät och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s