En sommar av skrivande

Nu är vi inne på midsommarveckan, sommaren är äntligen här och sommarloven börjar. Det här är nog en av årets bästa veckor! Inte bara för att jag älskar midsommar utan för att sommaren ligger framför oss och ångesten som kan drabba mig av att sommaren snart är över fortfarande är långt bort.

Även om jag (tyvärr) inte kommer ha något två månaders långt sommarlov så kommer jag ta några veckors semester och på grund av Corona så har jag inte planerat något alls. Inga resor eller andra specifika semesterplaner förutom att jag ska hälsa på mina föräldrar och katt, hänga med vänner och försöka bada och vandra i skogen så mycket som möjligt.

Eftersom min sommar och semester är så öppna är det ett perfekt tillfälle att skriva! Perfekt för att spendera dagarna med att läsa böcker och skriva på nya manus.

Jag hade som mål i början av året att skriva litegrann varje dag men så har det inte blivit. Livet har kommit emellan. Därför sätter jag nu ett lättare mål och kommer försöka skriva minst 30 min om dagen när jag är ledig.

Jag ser fram emot lata sommardagar med en skrivbok och penna i handen istället för en dator!

Trevlig midsommar alla fina läsare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s