SPF > 50

Idag ska ni få världens bästa solskyddsmedel rekommenderat av mig. Och det utan att det åtföljs av ”i betalt samarbete med…” eller ”detta inlägg sponsras av…”. Ett medel som alla har råd med. Som du inte behöver uppsöka någon dyr affär för att skaffa. Faktum är att jag tror att ni redan har provat det allesammans.

Det heter SKRIVANDE.

I veckan som gick var det väl högtryck och värmebölja i nästan hela vårt avlånga land. Eftersom jag inte har fått semester än jobbade jag först, men vid klockan fem var det fortfarande. Hur. Varmt. Som. Helst.

Med ett stort glas iste bredvid mig och jordgubbar inom räckhåll tänkte jag att jag kunde se om jag kunde få till lite ord på det nya manuset. En del dagar inomhus, andra i skuggan av parasollet. Jag vet inte hur jag har gjort, men det har rasslat till ordentligt i dokumentets ordräknare. Som alltid tycker jag ”go with the flow” gäller.

Om ni ser en riktigt blek och glåmig typ när semestern är slut så kanske det är jag. Men då vet ni också att jag har ägnat sommaren åt att redigera roman nummer två och skriva på roman nummer tre. Alltid något.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s