Lördagsenkät: Vad är ditt nästa delmål?

Idag svarar vi på vad som är nästa delmål längs vägen.

Kristin Fägerskjöld

Svaret ur ett lite kortare perspektiv är att jag ska försöka färdigställa råmanus på bok tre. Jag hade en plan att vara klar innan årsskiftet men jag har inte kommit så långt som jag hade tänkt mig och tror inte jag kommer kunna hålla den deadlinen. Ur ett mer långsiktigt perspektiv skulle jag bli glad om jag kunde bli listad hos en agent. Därefter tror jag både utgivning utomlands och köp av filmrättigheter kommer som ett brev på posten (obs raljerande). Sedan vill jag förstås alltid utvecklas och bli bättre på att skriva. Jag har flera punkter jag önskar jag vore bättre på.

Sara Molin

Som jag skrev i mitt förra inlägg, är det dags att få fart på skrivandet. Jag har en berättelse som vill ut, och det är dags att sluta vara rädd för alla svackor och allt motstånd som jag anar kommer att dyka upp längs vägen, och bara köra på. Så mitt nästa delmål är de där 25000 orden som jag ska få ur mig under november.

Malin Edholm

Jag har för många och samtidigt inga delmål.

Att övervinna den ångestdrypande skrivkrampen som dominerat det här året kan väl räknas som ett delmål antar jag. 

 

Hanna Nordlander


Jag är ju inte så strukturerad och har ganska lite tid för skrivandet nu, men jag har en intervju inbokad, som förhoppningsvis kan ge mig lite nya perspektiv på mitt projekt. Att bearbeta ett novellsamlingsmanus är också något jag går och tänker på. Jag tror nog att novellerna är bra var och en för sig, men jag vill försöka få dem att lyfta tillsammans. Hitta något som samlar ihop dem. Och då måste jag kanske stryka och lägga till. Skriva nytt.

Daniel Sjöberg


Den som bläddrar ett steg upp kan se var jag befinner mig just nu i processen, men om jag ska vara lite rakare och tydligare så är mitt nästa delmål att bli klar med min deckare innan året är slut. Det är mitt livs första deckare. Jag var ”klar” redan förra sommaren faktiskt då den även gick ut till testläsare. Reaktionerna var överväldigande positiva, men jag har velat lägga allt krut på debuten och Nästan Friends i första hand. En sak i taget. Jag fick också några punkter från testläsarna som gör att jag nu ska skriva om och lägga till ett antal scener. Som sagt. Jag vill vara klar innan 2021 och sedan skicka ut till några nya testläsare. Jag hoppas kunna skicka i väg till förlag första fjärdedelen av 2021.

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s