Plötsligt finns boken i verkligheten

Fram till nu var det en abstrakt vision bara, den där romanen jag hade skrivit på. Jag har visserligen bloggat om den varje vecka i snart ett halvår, men det kändes ändå inte riktigt som att den skulle kunna existera i fysisk form.

Men det gjorde den! Jag kastade mig förra veckan på cykeln och for de elva kilometerna från Fruängen till Barnängens gård på Södermalm, dit Polaris flyttat. Som ni ser på bilden kan jag trots euforin inte prestera ett vettigt och avslappnat leende, så ni får hålla till godo med detta.

När det här inlägget publiceras är det en dag kvar till releaseminglet och två dagar kvar tills boken finns att köpa i fysiska bokhandlar samt på nätet. Om man vill kan man följa mig på Instagram, där jag (tyvärr) börjat re-posta alla som lägger ut att de fått förhandsexemplar. Jag har också blivit intervjuad av Journalisten, facktidningen för min bransch. Några fler intervjuer lär komma ut under veckan.

Så hur känns det då? Det känns förstås omvälvande och nervöst. Ungefär som jag hade väntat mig. Det jag inte hade väntat mig var att ett dödsfall i min närmsta familj skulle inträffa precis samtidigt och att glädjen jag känner skulle komma att blandas med djupaste sorg. Kanske kommer jag att blogga mer om det, kanske håller jag det för mig själv. Livet blir helt enkelt inte alltid som man har tänkt sig.

Apropå mitt förra inlägg, där jag presenterade inläsaren Maja Rung, så kan man provlyssna i någon minut på Storytel. Just nu ser jag mest fram emot att hänga på förlagets innergård och att träffa alla vänner samt Gudrun och Caroline, som kommer på festen! Det blir första gången några av oss från Debutantbloggen ses irl, dels på grund av pandemin och dels för att vi alla bor lite utspridda över landet.

En reaktion på ”Plötsligt finns boken i verkligheten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s