Om att ha bokrelease

Dagen innan min bok skulle släppas valde förlaget och jag att anordna en release, mitt i pandemin. Som tur var hade restriktionerna lyfts en aning och vi samlades utomhus med avstånd.

Sådär, nu är brasklappen överstökad och sällsynta bilder från en riktig fest kan delas. Kvällen inleddes med att jag fick signera massor av böcker till jättetrevliga personer som ville läsa något jag hade skrivit. Så knäppt.

Alla bider är tagna av Annika Bäckström och här kan ni se fler

Sedan minglades det. Ja, förlaget hade tagit fram energidryck med Någon annans tidsfördriv-tryck på.

Min vän Anna
Min förra rumskompis Kajsa, som är förebild för Linnea i boken

Min förläggare Sofia Brattselius Thunfors intervjuade mig om min faiblesse för dokusåpor bl a.

Min gulliga sambo Philip som gjorde det han är bäst på: att bära saker.

Sedan var det dags för det kanske mest nervösa under kvällen (förutom att folk skulle lägga pengar på en bok jag skrivit och sedan faktiskt kanske läsa den och tycka något om den). Min vän David Ritschard hade gått med på att sjunga låten Trubbel, skriven av Olle Adolphson, som jag lånat bokens titel från. Själv spelade jag dragspel vilket jag inte gjort på år och dar.

Här finns video för den som vill lyssna:

Till sist fick vi också träffas: två femtedelar av Debutantbloggen. Trots att vi kanske inte hann utbyta alltför många ord tillsammans alla tre så kändes det fint att få ses. Caroline, jag och Gudrun om ni inte känner igen oss.

Uppmärksamma läsare märkte säkert att jag och Caroline bytte dag. Det skedde eftersom min mammas begravning ägde rum i tisdags. Jag började faktiskt skriva boken när hon blev sjuk i fjol. Men mer om det en annan gång. Tyvärr fick hon aldrig se dedikationen i min bok, men hon var jättestolt när jag blev antagen. Som ni förstår är det blandade känslor kring allting just nu. Men jag försöker fokusera på att glädjas åt boken och ta sorgen när den kommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s