Vem vill du se debutera?

Dags för lördagsenkäten, och idag passar vi på att skicka lite pepp till er som ännu inte debuterat.

Anna: Jag har ju fått några skrivelever på Långholmens folkhögskola som jag verkligen hoppas ska debutera!

Mattias: Denna fråga avslöjar mig – jag umgås med alldeles för få personer som skriver. Och de jag känner har redan debuterat. Men mitt svar hade så klart blivit vår bloggkompis Caroline Möllesand som ända fram tills nu kämpat för att få till ett förlagsavtal för sitt manus. Och nu visar det sig att hon just denna vecka faktiskt har skrivit under ett förlagsavtal och att hon därmed också kommer att debutera! Och det var ju precis det jag ville, så jag säger grattis till Caroline!

Caroline: Åh, nu när jag själv precis har blivit antagen är det SÅ många som jag unnar att få uppleva samma eufori. Självklart vill jag nämna några av mina skrivarvänner: Josefin Hanning som väntar på svar från förlag om sitt ungdomsmanus, Therese Fredriksson och Åsa Johansson som båda redigerar sina feelgoodmanus efter lektörsläsning, Helena Ziherl som har flera manus på gång, bland annat barnböcker och feelgood, och så Hanna Roos som nyligen har skrivit klart sitt andra råmanus. Heja på, ge er inte! Och ni andra – kom ihåg var ni läste deras namn först.

Gudrun: På min allra första skrivkurs minns jag en deltagare som skrev så att det kändes om att hen var färdig författare. När kursen var slut stötte vi ihop på stan, hen var sjukskriven och hade behövt ta paus från skrivandet.

I min förra bokcirkel fanns en person vars åsikter alltid intresserade mig. Hen skrev på en roman, men behövde lägga den åt sidan för att ta hand om en anhörig som var sjuk.

I min släkt finns en skrivande person som just nu befinner sig i en svacka. Där hen är känns det stumt och tomt.

Jag vill läsa de här personernas debuter, men i sinom tid. Livet och hälsan måste få gå före.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s