Åh gud nu sitter jag här en torsdagskväll och panikbloggar igen, det här är inte hållbart. Det är ohälsosamt. Jag somnar visserligen 20:00 på kvällarna men på dagarna är det fullt kaos.

I veckan har min stackars fantastiska redaktör samt Pelle på Ordfront fått ringa mig mellan patienterna på akuten för att ordna det sista med sättning, korr och omslag. Vad ska vi ha för en fjong för att skilja kapitlen åt? Ser en ~ för gammeldags ut? Ska vi ha en liten bild eller blir det för Harry Potter? Vad ska det stå på baksidan?

Bråttom bråttom det ska till tryck ASAP pga vi är försenade. Och sen helvete en röd (=svårt sjuk) patient kommer in, vänta ett tag måste lösa en grej annars kanske en farbror dör, Brb.

Och ständigt denna slitning mellan två världar. Eller tre. Läkare. Författare. Mamma. Springa bort och säga till en stackars underläkare ”jag har beställt en röntgen ring bakjouren om det är cancer måste hämta barnen nu hejdå!”

Sen torka tårar pga bananen var ”för mosig” eller man får inte köpa glitterklister. Eller okej då vi köper glitterklister för jag är på så bra humör för mitt omslag är så SNYGGT.

Men seriöst hörni jag borde ta en sömntablett och däcka nu. Det är så roligt det här. Jag är stressad, visst, men så lycklig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s