En bra grej med att vara debutantbloggare är:

Caroline:… att ett helt års funderingar kring skrivandet och bokprocessen finns dokumenterade. Det är kul att kunna hänvisa nyfikna bekanta till bloggen, trevligt att få feedback från likasinnade och roligt att själv läsa inläggen i efterhand och tänka: ”Ja just det, så var det på slutspurten med råmanuset.”

Ann: Precis som Caroline tycker jag att det är kul att få den här tiden dokumenterad. Lite läskigt dock att det finns kvar på internet (kanske för alltid!). Förutom de andra fyra underbara människorna som jag driver bloggen tillsammans med så har jag också lärt känna andra författarvänner via bloggen. Det är som att folk hittar till en lite lättare via ens inlägg och det har lett till värdefulla nya vänskaper.

Mattias: Bloggen blev ganska snabbt ett viktigt skrivprojekt i sig, vid sidan om bokmakeriet. Utan att ha någon egentlig plan var det ändå som om jag hade ett antal temat jag ville skriva om där det ena berörde det andra i ett slags (abstrakt) nät. Alltså; det bästa med att vara Debutantbloggare har varit att det gett ett finfint tillfälle att, under tidspress, få slipa på mitt skrivande och att reflektera över detsamma. Jag har verkligen tyckt om att ha nästa veckas inlägg framför mig som något att gå och fundera på. Jag kommer att behöva ersätta detta med något annat när året är slut!

Anna: Det bästa för mig har varit att lära mig om hur sociala medier egentligen fungerar. Är en total noob och var länge ”emot” sociala medier, lite kokett sådär. Men det är rätt kul att ta kontroll över hur man betraktas av omvärlden.

Gudrun: Att jag två gånger fått gå på boksläpp och liksom stå och kisa för att bli säker på om den jag tittar på är författaren. Ann var ganska lätt att känna igen, men på Annas släppfest övervägde jag att säga ”bra jobbat” till en kvinna, som sen visade sig vara Annas syster. Äntligen lite spänning i vardagen, och detta tack vare Debutantbloggen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s