Ansök öppen ett tag till – bli 2022 års debutantbloggare!

Debutantbloggen

Vi söker dig som debuterar med en bok under 2022, tycker om att skriva och vill vara med och driva Debutantbloggen under hela året.

Debutantbloggen startade i december 2008, då grundarna Augustin Erba, Kevin Frato och Kalle Dixelius ville skapa en gemensam plattform för att älta och lufta sina tankar kring debuterandet. Vid nästa årsskifte lämnade de över stafettpinnen till ett nytt bloggäng. Sedan dess har nya debutanter tagit över rodret på nyårsdagen, en tradition lika anrik som Ivanhoe, Nyårskonserten från Wien och kebabpizza. 

Var beredd på:… att det krävs täta kommunikationer och gott samarbete med övriga bloggare.… att ni tillsammans har möjlighet att sätta er speciella prägel på bloggen.… att sköta administrationen kring bloggen, som att konktakta gästbloggare, svara på mejl och dela innehåll i Debutantbloggens sociala medier.… att det blir ett superroligt debutantår!

I år ser vi gärna ansökningar från människor i alla åldrar, med olika bakgrunder och som skriver i varierade genrer.

Mejla debutantbloggen@gmail.com och berätta om dig och din kommande bok. Skriv gärna om du har erfarenhet av att arbeta i WordPress/andra bloggverktyg, då det underlättar vid urvalet. Vi vill ha din ansökan senast 1 december.

Hälsningar från Ann, Gudrun, Caroline, Anna och Mattias

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s