Lördagsenkät: Vilka är dina förhoppningar inför 2022?

Victoria: Att Härifrån ska nå så många läsare som möjligt, och att jag ska få uppleva alla de där förstagångerna som hör till att debutera. Första intervjun (den har jag tjuvstartat med), första recensionen, första författarframträdandet, första releasefesten … Och också att jag ska få ihop nästa manus så att jag kan få göra alla de där sakerna en gång till! 

Tua: Det självklara svaret måste bli att många vill läsa och lyssna på min debutroman Konungens sändebud som släpps i mars! Samt att förlaget gillar uppföljaren och vill ge ut även den. Ännu en skrivrelaterad förhoppning är att jag under våren lyckas knåpa ihop ett råmanus till bok tre i serien så att jag kan redigera av hjärtans lust under sommarsemestern.

Samuel: Att min bok ska komma ut som planerat, att den på något sätt ska lyckas nå ut och bli läst, att läsarna ska bli uppslukade och tipsa andra … Och så hoppas jag kunna ha en stor releasefest där man med gott samvete slipper tänka på covid. Helst redan i april. Det vore härligt!

Per: Såklart att tillräckligt många väljer att läsa boken för att den ska synas genom bruset. Och så att jag lyckas skriva klart ett råmanus på uppföljaren innan sommaren. Det var ett tag sedan jag var i “skrivfasen” – har ju mest blivit redigering det senaste halvåret – så för mig blir det till att återupptäcka skrivandet till våren. Hjälp – hur var det man gjorde nu igen?

Emma: Jag längtar efter att lära känna fler författare, både utgivna och aspirerande. År 2022 börjar på bästa sätt med fyra nya författarvänner! Jag har förhoppningar om att det här bloggåret kan leda till fler nya bekantskaper. Säg gärna hej till oss i kommentarsfältet =)

2 reaktioner på ”Lördagsenkät: Vilka är dina förhoppningar inför 2022?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s