Var sitter du helst när du skriver?

Per: Jag har ett rum i källaren som fungerar som både operastudio (när min fru använder det) och skrivhörna. Vi använder det såklart ALDRIG samtidigt. Men annars skriver jag varhelst jag är. Otaliga sidor har blivit till vid gaten i väntan på flyget (jag är alltid sist på) och på olika hotellrum runt om i världen. Jag har till och med suttit på offentliga toaletter och skrivit. Funkar skitbra.  

Emma: Jag skriver så fort tillfälle ges. Inte sällan blir det i bilen i väntan på att ridlektion/pianolektion/tennisträning ska ta slut. 

Victoria: Jag sitter alltid i soffhörnet med datorn i knät, helst ensam och i tystnad, men eftersom det sällan händer så brukar det bli med lurar och musik för att försöka överrösta barnskratt, youtubeklipp, TikTok, Fifa, fotbollsmatcher och “Mamma? Mamma? Mamma?” 

Tua: Min skrivposition är nog den slasigaste som finns: nersjunken som en smält ostkrok i soffan med datorn i knäet. Love it!

Samuel: Jag kan sitta lite varsomhelst. Oftast blir det vid matsalsbordet i vardagsrummet. En fördel är att det är nära till pianot, som jag måste klinka på lite då och då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s