Förutom antagningsbeskedet, vad är din lyckligaste upplevelse hittills som debutant?

Emma: När pappa hade läst första utkastet och med tårar i ögonen sa ”Det här är bra!” Efter det är allt bara bonus, min viktigaste läsare var berörd. 

Victoria: Releasefesten var alldeles ljuvlig, jag kände mig omgiven av kärlek och support. Att massa människor kommit för att fira någonting jag åstadkommit var en fantastisk upplevelse. Och att det var första stora festen för mig efter coronarestriktionerna släppt bidrog nog också till euforin. Annars blir jag väldigt lycklig varje gång okända (och kända) människor tar sig tid att kontakta mig för att tala om att de läst och tyckt om Härifrån. Det är fint!

Tua: Boksläppsfesten som jag beskrivit här, Samuels releaseparty på Café Opera samt förhoppningsvis det jag gör just idag: medverkar i författarsamtal på Stockholms bokhelg. Debutantbloggandet ligger också högt på topplistan! Samt alla fina recensioner från läsare som älskat Konungens sändebud.

Samuel: När jag blev antagen som debutantbloggare såklart! Men även släppet i Lundsbrunn, festen i Stockholm och när det har kommit fin återkoppling från läsare och recensenter.

Per: Att träffa mitt förlag första gången! Efter år av standardrefuser var här plötsligt ett helt gäng härliga människor som trodde på mig och mitt manus. Det mötet gav energi som räckte länge, länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s