Semesterläsning

Vilken bok tar du med dig till hängmattan/båten/klippan/stranden/skuggan/soffan/sommarstugan/tågluffen i år?

Samuel: Nyss hemkommen från semestern och med facit i hand: En liten bok med ganska svåra sudoku. (Härifrån, Konungens sändebud, En man till Amanda och Fångarna har jag redan läst. Jag rekommenderar dem alla!)

Emma: Alldeles för många (men det gör inget eftersom jag läser de flesta som eböcker). Pärlfarmen av Liza Marklund, Havsfödd av Lovisa Wistrand, Rekryteringen av Caroline Grimwalker, Korpmåne av Therese Henriksson, Balkong med havsutsikt av Hanna Blixt och Gröna Villan av Sofia Rutbäck Eriksson står på min semesterlista. 

Victoria: Jag är sugen på Moa Herngrens Skilsmässan (jag gillade hennes Svärmodern väldigt mycket), Ulla-Maria Anderssons Skamluvan och Karolina Ramqvists Bröd och mjölk, som jag inte har hunnit läsa. Men på sommaren brukar det också slinka ner några deckare och feelgoods, genrer som jag annars sällan läser, och av någon anledning har jag haft ett väldigt sug efter både poesi och serieromaner sista tiden, så det kanske blir lite sånt också. 

Tua: Jag har många böcker på min “vill-läsa-lista” så det blir några av dem som jag kommer att ta mig an under sommaren. Breven som länkar oss samman är en som jag ser fram emot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s