Lördagsenkäten: Skulle du vilja att din bok blev en film eller tv-serie? Eller ingetdera?

Emma: Ja! Ulebergshamn och västkusten är så vackert och tänk att få “möta” alla karaktärerna på riktigt, det hade varit rena drömmen. En film skulle det få bli i så fall – en romantisk komedi!

Victoria: Jag skulle älska att se Härifrån som film. Den har rullat i mitt huvud så länge och det hade varit coolt om andra också kunde få se den. Förhoppningsvis får alla sin egen lilla filmvisning när de läser, men jag hade verkligen velat se miljöerna och personerna i verkligheten. Jag tror att de skulle göra sig bra på film. Och om någon behöver en regissör till det hela så har jag regisserat och klippt i huvudet så många gånger att jag borde vara den perfekta kandidaten! 😉

Tua: Givetvis! Det vore ju ascoolt.

Samuel: Det vore kul! Gärna. Nån sorts miniserie vore kanske bäst. Helst med enbart okända ansikten. Jag är även öppen för teaterpjäs och/eller tecknad serie. Balett tror jag skulle bli för otydligt.

Per: Serie, tack! Jag har delat upp manuset i så många cliffhangers att det skulle gå rätt smutt att partitionera upp i mindre paket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s