Bokmässan – är du där?

Samuel: Jag är där/här! B06:19. Rapport kommer på onsdag!

Per: Med risk för att blotta mig totalt som amatör, så nej, jag kommer inte vara där och har heller aldrig åkt dit. Men skulle gärna vilja se den i verkligheten i framtiden. 

Emma: Jag älskar bokmässan och har varit där som besökare hur många gånger som helst. Det lutar tyvärr åt att jag får stå över bokmässan i år, men vem vet, kanske löser det sig i sista sekund. Förr var jag mest intresserad av att köpa så många böcker som möjligt men nu är jag mer intresserad av att träffa författarna bakom verken.  

Victoria: Jag har varit där ett par gånger, men trånga gångar, instängdhet och massor av folk är inte min bästa kombination. Jag älskar idén om en bokmässa som lockar så många människor, det är underbart att den finns kvar, men jag kommer nog aldrig känna mig bekväm i ett sånt sammanhang. Fast vem vet, om ett par år kanske jag jobbar på golvet som värsta proffset, glider runt och skriver autografer, håller små inspirerande föreläsningar, blir intervjuad på scen och svarar vettiga saker … Antagligen inte, men å andra sidan trodde jag aldrig att jag skulle passera gränsen från aspirerande till utgiven författare heller. 🙂  

Vad jag däremot ska ge mig på är att gå på Norstedts förlagsmiddag ikväll. Det känns ganska läskigt, men jag övar mig på att göra läskiga saker. Jag menar, tänk om någon hade sagt till mitt trettonåriga jag att hon skulle bli bjuden på en förlagsmiddag i framtiden, som utgiven författare! Jag har ju faktiskt redan kommit mycket längre än jag trodde var möjligt. 

Tua: Jag har aldrig varit på Bokmässan (tyvärr) och ska heller inte dit i år. När jag började skriva blev jag sugen att åka dit men tidsmässigt krockar den med (eller ligger alltför nära) Unghästchampionatet på Flyinge, som jag hittills prioriterat att bevista. Kanske det blir Bokmässan nästa år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s