Finns det någon läsare som är extra viktig för dig?

Tua: Det är alltid kul om folk som står en nära gillar boken, men egentligen tycker jag att det är allra viktigast att boken når sin målgrupp: läsare av historisk romance. Genren är en vattendelare, vissa älskar, andra hatar, så älskarna är dubbelt så viktiga som i en bredare genre som t ex deckare.

Samuel: Drömmen vore att det man producerar, vare sig det är litteratur, musik, bildkonst eller något annat, når in i samtliga mottagare, oavsett bakgrund, förförståelse och så vidare, inte för att det är strömlinjeformat, inte för att det ska innehålla ”något för alla”, utan i kraft av något annat, något direkt, ett tilltal från en människa till en människa. Därför är egentligen alla läsare extra viktiga.

Men det är klart. Familj är familj.

Per: Mina närmaste, såklart. Jag vill att de ska läsa och tänka att det är bra!

Emma: Min pappa. Jag förlitar mig på att om han säger att något jag skriver är bra, då är det så. Han ger alltid tips om han tycker att något kan förbättras. 

Victoria: Extra viktiga känns de läsare som verkligen tar till sig Härifrån. Både för min egen del såklart, men även för att jag ibland märker att temat i boken, det om utanförskap och utsatthet, har träffat en punkt av igenkänning hos dem, berört något som kanske legat begravt länge. Det känns fantastiskt fint att kunna öppna för det samtalet, visa att det finns fler som känt så. Därför är jag så otroligt tacksam över de människor som tagit sig tid att skicka ett litet meddelande, och de som kommit fram och pratat med mig på olika sätt. Att känna att jag har berört någon är det absolut bästa med att ha debuterat. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s