En liten update II

Förra veckan skickade förläggaren ett mail till mig. En dos magi i en pdf-fil! 

Det kompletta omslaget och hela layouten på min bok. Det känns så himla kul att det är så nära nu, det blir så verkligt när texten är på plats tillsammans med illustrationen. Det ser ut som en riktig bok nu från att ha varit en Google docs-fil i några år. 

Allt jobb och energi jag har lagt ner på den här boken och allt som jag önskat börjar visa sig i högst verkliga företeelser. Det blev bättre än vad jag någonsin kunde förvänta mig och jag känner mig lyckligt lottad!

Trots att min förhoppning hela tiden har varit att jag en dag ska ta mig där jag är idag, så känns det HELT GALET att jag är här! Det är snart dags att släppa taget helt om Molnhåret och få låta den flyga bort mot sitt öde.  

Innan den resan ska vi däremot ordna lite detaljer.

Jag är lite av en perfektionist och kan lätt haka upp mig på detaljer. Men eftersom att jag är medveten om den här sidan av mig försöker jag aktivt att tänka på det när jag går igenom filen. Jag försöker sätta en skala på hur viktig varje detalj jag hakar upp mig på är, och bara återkoppla de delar till förlaget som jag satt en hög siffra på. D.v.s. det som är av absolut högsta värde för mig och för handlingen i boken.

Man lär sig så mycket av den här resan som debuterande, som jag tror man kommer ta med sig mycket av till nästa bokresa.

Jag har själv skrivit ner några punkter som jag lärt mig under resans gång, so far. Den första punkten är något som jag ofta tänker på numera och önskar att jag visste om innan jag började skriva min bok.

Mer om mina personliga tips kommer vid ett annat blogginlägg! 😉

En bild på en glad och pirrig tjej efter att sett den färdiga versionen av layouten på Molnhåret 🥳🎉

/Sabina Hassan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s