Sara Hagström

Debuterar med: Deckaren Vargdräparen på Lind&Co i april. Boken utspelar sig på den norrländska landsbygden långt borta från centralorterna, och därför sätts en utredningsgrupp ihop med resurser från Umeå, Sundsvall och Sollefteå. Men trots att utredningen snabbt leder dem in på heta spår, dröjer det inte länge innan allt grusas av interna stridigheter och huvudkaraktären Malin sätts rejält på prov. Vargdräparen är en rapp historia om att döma en bok efter sitt omslag, om förödande lögner och mörka hemligheter.

Bakgrund: Camilla Läckberg sa i en intervju att hon hade ett mörkt förflutet som civilekonom, och jag väljer att säga detsamma. Redan efter två år i yrket hamnade jag i en rejäl livskris, och ur min värsta förtvivlan föddes också en enorm skrivlust. Skrivandet gav mig livsgnistan tillbaka, en antagen kriminalroman och modet att säga upp mig. Idag arbetar jag som författare, brevbärare och allehanda kreatör.

Bidrar till bloggen med: Insikter från att hamna i och ta sig ur en personlig kris, och att låta sitt författarskap ledas av lust och skrivglädje. Jag kommer att dela med mig ganska naket om mina upplevelser och erfarenheter såhär långt i mitt författarskap, för om jag inte säger som det är så har jag heller inget att berätta.

När jag inte skriver: Rider jag min häst, pysslar med snittblommor, umgås med min man och går vilse i mina dagdrömmar.

Här hittar du mig:      
Instagram: @Hagstromarensara
Hemsida: www.sarahagstrom.com

Alla mina inlägg hittar du under kategorin Sara Hagström

Sara bloggar på onsdagar.