Eva Ludvigsen

bild

Namn: Eva Ludvigsen

Debuterar med: Romanen Lova på Frank Förlag, i slutet av april 2013.

Född: 1974.

Familj: Man och tre barn.

Bor: I Vänge, strax utanför Uppsala.

Bakgrund: Föddes en stormig vintermorgon på Hudiksvalls Lasarett av en mor från Härjedalen och en far från Köpenhamn. Via Danmark hamnade familjen sedan i Uppsala, där jag är uppvuxen. Som artonåring bestämde jag mig dock för att bo i Köpenhamn igen, där jag således läste hela min universitetsutbildning. Till Uppsala återvände jag först när det var dags för att doktorera med diabetes som huvudområde. Efter min disputation fick jag arbete på ett företag inom Life Science. Lova är mitt första romanmanus.

Intressen: Under flera år har jag varit hobby-sökande. Varje ny termin ledde till ett nytt diplom från olika kvällskurser. Det betyder att jag kan oerhört lite om oerhört mycket, allt ifrån nyckelharpa, kör, piano, längdskridskor, möbeltapetsering och olika språk. När jag anmälde mig till en skrivarkurs insåg jag att sökandet var över. Nu blir det bara skrivarkurser i framtiden.

Bidrag till debutantbloggen: Med tre barn under fem år kanske jag kan bidra med tips om hur man hittar tid för skrivandet och ändå lyckas andas längs vägen.

Hemsida: http://www.vitaminkusin.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s