Thomas Årnfelt

Född: 1971

Debuterar med: Incidenten i Böhmen (Undrentide förlag) 2015. En historisk roman med fantastikinslag som utspelar sig på tidigt 1600-tal.

Bor: Linköping

Bakgrund: Född och uppvuxen i Linköping. Har bott en kortare tid i Stockholm och en längre i Dublin. Jobbat med skrivande och skapande i olika former, bland annat som copy och som speldesigner. Placerar gärna berättelser i historiska miljöer, men blandar med glädje in fantastikinslag i dem.

Intressen: Spel. Historia. Skrivande givetvis. Har en familj som jag gärna ägnar tid och energi åt. Ibland kombineras alltihop också.

Läser helst: Oh, den var svår. Vad läser jag helst? Olika saker. Böcker jag inte hade förväntat mig att jag skulle läsa.

Bidrag till Debutantbloggen: Jag hoppas kunna representera både det historiska och Fantasy-genren. Sedan skall jag försöka bidra med lite erfarenheter kring hur det är att komma ut på ett genreförlag, tankar kring marknadsföring, nästa steg och så vidare.

Följ mig på:

Twitter:@ThomasArnfelt

Facebook:

min hemsida finns på: http://www.thomasarnfelt.com

jag skriver också på skrivkallaren.wordpress.com

En reaktion på ”Thomas Årnfelt

  1. Hej Thomas.
    Nu har jag läst din bok ”Incidenten i Böhmen” som jag tyckte var mycket spännande och medryckande. Riktigt bra skriven och med ett bra språk. Grattis till DEBUTANTEN och jag önskar dig en god fortsättning som författare.
    Har även anmält mig på din Facebooksida.
    Jag läser Debutantbloggen med stort intresse mest varje dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s